לונטה במילוי גבינות ברוטב רוזה

לונטה במילוי גבינות ברוטב רוזה

 (מתאים ל4 סועדים כמנה עיקרית)

מצרכים:

800 גר’ לונטה גבינות של לבורטוריו די פסטה

650 גר’  עגבניות מרוסקות (passata-פסאטה)

1 שן שום

4 כפות שמן זית

150 מ”ל שמנת לבישול 15%

1/2 כף סוכר

מלח, פלפל גרוס, אגוז מוסקט

2-3 עלי בזיליקום לקישוט

אופן ההכנה:

שמים שמן זית בסיר עם השום, מטגנים כדקה.

מוסיפים עגבניות מרוסקות, סוכר,מלח ופלפל.

מבשלים כ-10 דקות.

מוסיפים שמנת ואגוז מוסקט ומערבבים טוב.

מבשלים את הלונטה לפי הוראות הבישול שעל האריזה.

מסננים, מוסיפים את רוטב הרוזה מעל, מפזרים כמה עלי בזיליקום ופלפל גרוס ומגישים.

לונטה (במילוי גבינות) ברוטב רוזה