גראן טורטלונה פורצ’יני ברוטב אליו אוליו

גראן טורטלונה פורצ’יני (במילוי פטריות ופרמזן) ברוטב אליו אוליו

(מתאים ל4 סועדים כמנה עיקרית)

מצרכים:

800 גר’ גראן טורטלונה פורצ’יני של לבורטוריו די פסטה

3/4 כוס שמן זית כתית מעולה

3 שיני שום כתושות

 מלח גס, פלפל גרוס

 1 פלפל אדום חריף טרי

 עשבי תיבול (טימין, רוזמרין, פטרוזיליה….)

אופן ההכנה:

מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים שום כתוש ומטגנים במשך כדקה.

מוסיפים מלח גס, פלפל שחור גרוס, כמה פרוסות של פלפל האדום חריף ואת עשבי התיבול.

מבשלים כדקה ומורידים מהאש.

 מבשלים את הגראן טורטלונה פורצ’יני לפי הוראות הבישול שעל האריזה.

 מסננים, מוסיפים את רוטב האליו אוליו מעל, מפזרים פרמזן ומגישים

GranTortalona